Vårt oppdrag

Hos Norsk Livsstil er vår misjon enkel: å tilby produkter av høyeste kvalitet til lokale norske kjøpere. Kjøp nødvendige hjemmeprodukter online til de beste prisene på markedet.

Norsk Livsstil , som eies lokalt og drives lokalt, ble stiftet i et forsøk på å oppnå en bedre morgendag for det generelle markedet og små bedrifter i Norge, ved å vise hvilken forskjell det kan gjøre å ta steget for å forbedre hjemmemarkedet, hvis det gjøres konsekvent og helhjertet.

Derfor er Norsk Livsstil mer enn en lokal butikk; Det er et tegn på tro på alt lokalt og et løfte om uavhengig rettferdighet, upåvirket av de kostbare og undertrykkende svingningene som det globale markedet påfører.

Hvorfor Norsk Livsstil?


Når du handler husholdningsvarer på nett, kjøper kjøkkenutstyr eller kjøper kjæledyrprodukter på nett, støtter du en lokal bedrift samtidig som du sparer masse skatter og avgifter, som igjen brukes bedre på høyere kvalitet og rimeligere innenlandske produkter.

Siden vi er basert i Sverige og utelukkende opererer innenfor landet, kan vi tilby deg premiumvarer av høyeste kvalitet til markedets beste pris, kombinert med raskest leveringstid og alltid gratis frakt.

Med nye produkter håndplukket og levert til deg av teamet vårt, bygger vi det fineste utvalget av unike varer som du kan kjøpe innenlands, med selvtillit og selvtillit.

Vårt løfte

Uansett hvordan du kom hit, eller om du var på utkikk etter noe for deg selv, din husstand eller dine kjære, eller ønsker å kjøpe kjæledyrprodukter på nett, ved å handle hos Trend Kongen, viser du din støtte til lokale bedrifter og bidrar til å bevare en sunt hjemmemarked.


For å hedre dette lover vi at vi alltid vil være tro mot oss selv, kundene og produktene våre. Norsk Livsstil-løftet er et av uovertruffen kundetilfredshet, og en vilje til å gi svenske kjøpere genuint stressfrie måter å handle på, uten at det går ut over de uakseptable gebyrene man ser på det internasjonale markedet.

Klar til å handle hos Norsk Livsstil?

Bli med oss ​​i dag for å oppleve fordelene med innenlandsk shopping: rimelige priser, gratis frakt og en dedikert kundeservice, rask til å svare på alle spørsmålene dine.

Norsklivsstil@gmail.com

Org nummer: 559346-6690

Scale It Media AB

Box 51

254 03, Ödåkra

+46708701979